Om os

På Djursland står vi sammen om at udvikle og styrke turismen som et samlet ferieområde. Det foregår i regi af Destination Djursland.

Destination Djursland er en erhvervsdrivende fond. Formålet er at fremme og udvikle turismen på Djursland og stå for den overordnede koordinering af markedsføring, gæsteservice og produktudvikling af Djursland. Destinationssamarbejdet bygger på mange års fælles ønske om udvikling af turismen til gavn for hele Djursland. Destination Djursland løser udfordringer og samler trådene til gavn for samarbejdspartnerne gennem en samlet markedsføring, en professionel service, nye salgskanaler, relevant analyse og værdifuld turismeudvikling.

Destination Djursland agerer sammen med omkring 130 større og indre turismevirksomheder - i et tæt strategisk samarbejde med Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune. Virksomhederne er organiseret i Foreningen Destination Djursland.

Desuden samarbejder Destination Djursland for turismens interesser med bl.a. Foreningen af Danske Destinationer, Region Midtjylland, Midtjysk Turisme og VisitDenmark.

Denne partnerside er udviklet med støtte fra Den Europæiske Socialfond

Find kontaktinformation på medarbejdere her.